Eigen Stroom Batterij
lees er hieronder meer over...

Wie zakelijk slim WATT bespaart....

Investeer in uw bedrijf
De Kiwatt Batterij levert tal van voordelen. U zou niet de eerste zijn die uw investering meteen terugverdient met een lagere energienota. Maar belangrijker: u investeert in de betrouwbaarheid, flexibiliteit én duurzaamheid van uw bedrijfsvoering. Dat loont altijd.

  • Voorkom energiepieken
  • Verlaag de energiekosten
  • Geen zwaardere netaansluiting
  • Slim in- en verkopen van energie


Groot of klein?
In elke technische ruimte kunt u dit systeem kwijt. De dimensionering van de Kiwatt Batterij is ideaal. Hij kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en bij grotere installaties zelfs ook in een container.


Kant en klaar
De Kiwatt Batterij is te integreren in elke bedrijfsinstallatie. De batterij is een plug & play-oplossing. Het Kiwatt systeem wordt aangesloten op uw bestaande omvormer van de zonnepanelen en natuur aan het net. Besturing vindt plaats via een App waarin u uw eigen voorkeuren kunt instellen voor eigen gebruik en in-en verkoop. Alles in combinatie met een Dynamisch energie contract van reguliere aanbieders.

...heeft WATT

30- >1 mWh
Ze zijn er al enige tijd: thuisbatterijen voor particulieren. En reusachtige energieopslagsystemen. Maar wat u nodig hebt als mkb-ondernemer, is iets daar tussenin. Dat is de Kiwatt Batterij. U kunt klein beginnen, als u wilt. De Kiwatt Batterij is namelijk modulair opgebouwd. U kunt het systeem gemakkelijk opschalen. Toch handig, als uw bedrijf groeit, of als uw installatie meer energie vraagt. De Batterij groeit mee. Hiervoor heeft u geen netverzwaring nodig via uw energieleverancier.

De Kiwatt Batterij is modulair opgebouwd. De minimale capaciteit van de zakelijke batterijsystemen is 30 kWh. De omvormers zijn er in twee varianten 10 en 20 Kw, afhankelijk van de benodigde capaciteit en snelheid,


Terugverdientijd
De gemiddelde terugverdientijd is afhankelijk van de energieprijzen en uw specifieke situatie.
Wij berekenen de terugverdientijd precies voor u uit wanneer u een offerte aanvraagt.
Offerte aanvragen


Specificaties Batterij
Batterij type: Lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4)
Schaalbaarheid:  30 tot 800kWh
Opslagcapaciteit: Vanaf 30+10 kWh
Garantie: 10 jaar
Gewicht: 76kg (per 10 Kw batterijunit)
Formaat: 1420mm x 445mm x 595mm (hxbxd 4 batterij units en 1 omvormer unit)
Bevestiging: Staand, 30cm ruimte rondom
Beschermingsgraad: IP43
Omvormer: Vereist Kiwatt Omvormer

Alle Kiwatt hardware én software is 100% Nederlands

Kiwatt in het nieuws: de energieoplossing voor ondernemers!

Kiwatt Batterij 30kWh + 10kW Kiwatt omvormer

  • Voorkom energiepieken
  • Verlaag de energiekosten
  • Geen zwaardere netaansluiting nodig
  • Vanaf € 24.260,00 Exclusief btw. We maken graag een offerte op maat van uw eigen specifieke situatie


Duurzame agrariër
Melkveehouder van Zessen heeft 840 zonnepanelen op zijn dak liggen. Deze zonnepanelen leveren meer stroom op dan hij nodig heeft. Vooral tijdens de lente- en zomermaanden heeft de boerderij te veel zonnestroom om kwijt te raken op het net. De overcapaciteit gaat gelukkig niet verloren. De overtollige stroom gaat naar de Kiwatt Batterij in zijn schuur en wordt opgeslagen voor een later moment. ’s Nachts draaien bijvoorbeeld de melk- en mestrobot op volle toeren door de Kiwatt Batterij.


Of krijg energie van werken in de akkerbouw.
Als u ervoor kiest om gebruik te maken van zonnepanelen dan kunt u een deel van de energiekosten opvangen met zonlicht. Doordat er in de lente en zomer meer zonuren voorkomen bent u op dat moment voor een groot gedeelte goed op weg met uw opgewekte zonne-energie. In de avonduren zou u opeens geen gebruik meer kunnen maken van groene, zelfopgewekte energie. Met een Zakelijke Kiwatt Batterij slaat u overdag tijdens veel zonuren zonne-energie op in een externe accu. Wanneer in de avond de kassen of opslag op temperatuur moeten worden gehouden, springt de Zakelijke Kiwatt Batterij bij.

Persoonlijk gratis en vrijblijvend advies.

Twijfelt u of de Kiwatt batterijen iets voor u zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Of vraag via email een Online Quickscan aan en ontdek welke mogelijkheden er voor uw zijn.

 
 
 
E-mailen
Bellen